Print this page

Ο Πρίντεζης στο Xmas Camp του Πρωτέα(vids)

Written by  Ιαν 05, 2016
Η Εκκίνηση στο XMAS Basketball Camp του Πρωτέα δόθηκε την Δευτέρα (4/1) με πρώτο καλεσμένο τον διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας(4/1) το Κλειστό της Βούλας άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους αθλητές και τις αθλήτριες που δήλωσαν συμμετοχή στο Camp του Πρωτέα, με τους προπονητές (Σοφία Αλεξοπούλου, Γιώργος Κολοτούρος, Νίκος Κλαδάς, Κώστας Κουρκουλάκος, Βασίλης Χρυσαλάς) και επικεφαλή τον Μάνο Μανουσέλη να τους υποδέχονται με ένα πλούσιο ασκησιολόγιο για την πρώτη ημέρα.

Μετά το τέλος της προπόνησης το Camp επισκέφτηκε ο διεθνής αθλητής του Ολυμπιακού Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος μίλησε με τα παιδιά και δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις.

 

 

 

 

 «Είναι πολύ σημαντικό να χαίρεστε την κάθε στιγμή. Πρώτη προτεραιότητα στην ηλικία που είστε παραμένει το σχολείο, να κοιτάτε τα μαθήματα σας. Εδώ γίνεται μια πολύ καλή δουλειά που θα σας βοηθήσει να ενταχθείτε σε ένα κοινωνικό σύνολο που αύριο μεθαύριο μπορεί να μην γίνεται μπασκετμπολίστες όλοι σας, αλλά θα ξέρετε να διεκδικείται πάντοτε πράγματα στην ζωή γιατί η ζωή θέλει να το παλεύεις, να δουλεύεις και σιγά, σιγά να γίνεσαι καλύτερος πάνω σε αυτό με το οποίο ασχολείσαι. Εσείς να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε, να το ευχαριστιέστε όποτε κάνετε προπονήσεις, είστε σε καλά χέρια και συνεχίστε έτσι».

Μετά το τέλος των ερωτήσεων ο Γιώργος Πρίντεζης υπέγραψε αυτόγραφα σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους, ενώ του δόθηκε για την επίσκεψη του μια συλλεκτική μπάλα του συλλόγου.

Το Camp του Πρωτέα συνεχίζεται την Τρίτη (5/1) και ολοκληρώνεται την Πέμπτη (7/1) με καλεσμένους τους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Βλάντο Γιάνκοβιτς.

 

 

 

 

Πηγή: http://www.proteasvoulas.gr/