Print this page

«Κόκκινες σταγόνες»… εν δράση

Written by  Νοε 27, 2015

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τις μαζορέτες του Ολυμπιακού «Red Drops» στον αγώνα των Ερυθρόλευκων κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα.

 

Σημαντική νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την έκτη του σε επτά παιχνίδια. Την μάχη του παρκέ κέρδισαν όμως για ακόμα έναν Ευρωπαϊκό αγώνα οι μαζορέτες του Ολυμπιακού, οι Red Drops.

Κάθε διακοπή και μία διαφορετική χορογραφία, κάθε τραγούδι και ένα εντυπωσιακό σόου στο παρκέ του Φαληρικού Κλειστού. Τα κορίτσια των «ερυθρόλευκων» που σε κάθε τους εμφάνιση έπαιρναν το χειροκρότημα της κερκίδας, ανταπέδιδαν με την ομορφιά, το στυλ, την χάρη και τις εντυπωσιακές τους sexy κινήσεις.

Οι «κόκκινες σταγόνες» είναι ακόμα ένας πολύ σημαντικό λόγος κάποιος να βρίσκεται στους εντός έδρας αγώνες των Πειραιωτών, καθώς στα τάιμ άουτ που εμφανίζονται δεν υπάρχει ζωντανή σύνδεση στην τηλεοπτική μετάδοση.

 Η κάμερα του agapotobasket.gr, δίνει μία μικρή γεύση στο παρακάτω βίντεο προτρέποντας όλο τον κόσμο να βρεθεί την ερχόμενη εβδομάδα στο γήπεδο να τις θαυμάσει από κοντά στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο.

12297781 969998743072998 2054814091 o