Print this page

Το buzzer beater του Γιώργου Βεργόπουλου (video)

Written by  Οκτ 30, 2021

Ο ήχος από την μπάλα που πέφτει μέσα στο διχτάκι κλάσματα του δευτερολέπτου πριν ακουστεί η κόρνα της γραμματείας, το τελευταίο νικητήριο σουτ που απογειώνει μιά ολόκληρη ομάδα και κάθε παίκτης θέλει να βάλει.. Buzzer Beater... Είτε είναι ευρωπαϊκό παιχνίδι, είτε εγχώρια διοργάνωση οποιασδήποτε κατηγορίας, είτε απλά ένα φιλικό "ματσάκι" με τους φίλους στο γηπεδάκι της γειτονιάς, τα απερίγραπτα συναισθήματα εκείνων των δευτερολέπτων είναι το ίδιο έντονα και πανηγυρίζονται ανάλογα. Είναι η φάση που θα θυμάσαι για καιρό και θα βάζεις ξανά και ξανά να δεις.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, Δ ΕΣΚΑ Ανδρών, κλειστό γυμναστήριο Διονύσου και το σκορ στο ταμπλό ισόπαλο 58-58 ανάμεσα στον ΑΟ Διονύσου και στην ΑΕ Χωράφας. Απομένουν 7,6 δευτερόλεπτα για τη λήξη της αναμέτρησης και η μπάλα βρίσκεται στα χέρια των φιλοξενούμενων. Ο shooting guard και αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Βεργόπουλος, με δύο αντιπάλους μπροστά του, σηκώνεται, σουτάρει και η μπάλα "ταξιδεύει" προς το καλάθι, το τρίποντο μπαίνει και η ομάδα του πανηγυρίζει μια ακόμα νίκη.

«Δικαίωση για την δουλειά που κάνουμε κάθε βδομάδα. Ο αρχηγός επίσης είναι αυτός που πρέπει να βγει μπροστά όταν καίει η μπάλα με ότι συνέπειες και αν έχει αυτό» δηλώνει στο agapotobasket.gr λίγο αργότερα ο Γιώργος Βεργόπουλος, για τα συναισθήματα που προκαλεί η επίτευξη ενός τόσο κρίσιμου καλαθιού, συμπληρώνοντας «η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής μας ενόχλησε αρκετά.όμως δεν το βάλαμε κάτω, δουλέψαμε πολύ αυτή την εβδομάδα και θέλαμε την νίκη. Όσον αφορά την τελευταία φάση το πίστεψα, το πήρα και για καλή μας τύχη μας χάρισε τη νίκη.Το αξίζαμε πιστεύω με την προσπάθεια που κάναμε.Θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε συμπαίκτης μου, έτυχε σήμερα και ήμουν εγώ.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή και στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε. Συνεχίζουμε δυνατά γιατί έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα ακόμα. Εύχομαι καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες».

Last modified on Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021 13:59
Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!