Print this page

Στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης

Written by  Ιουλ 18, 2020

Tη διοργάνωση του 4ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Cheerleading στη Βάρη, θα τιμήσει με την παρουσία του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουλίου 2020.

Τους αγώνες θα παρακολουθήσει και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, που υποστηρίζει την διοργάνωση και την Ομοσπονδία που εδρεύει στον εν λόγω δήμο. Τον Υφυπουργό και τον Δήμαρχο, θα υποδεχτεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Μιχάλης Φουντεδάκης.

 

 

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη στάση του 4ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cheerleading - Cheer On Tour θα διεξαχθεί το τριήμερο 18-20 Ιουλίου στη Βάρη (Κλειστό Γυμναστήριο Βάρης), με αυστηρούς υγειονομικούς κανόνες.

 

 

Επιπροσθέτως, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, στα πλαίσια επίσκεψης του Υφυπουργού στην Κέρκυρα, συναντήθηκε με την Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Cheerleading, Άννα Αποστολοπούλου και συνομίλησαν για το άθλημα του Cheerleading.  

 

Επόμενοι σταθμοί του Cheer On Tour Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2020 είναι: Θεσσαλονίκη (25/7), Κέρκυρα (28/7) και Ρέθυμνο (31/7).