Print this page

Ντέρικ Ρόουζ: Η μεγάλη επιστροφή! (vids)

Written by  Οκτ 06, 2013

Εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή του Ντέρικ Ρόουζ στα παρκέ του NBAέπειτα από ενάμιση χρόνο απουσίας εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του. Ο playmaker των ChicagoBulls επέστρεψε και έδειξε έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα του σε νέες επιτυχίες.

 Ο Ρόουζ αγωνίστηκε στο pre-seasonπρώτο παιχνίδι των Bullsαπέναντι στους IndianaPacers, και είχε εξαιρετική συνεισφορά στη νίκη της ομάδας του με 82-76, σημειώνοντας 13 πόντους, μοιράζοντας 3 ασίστ και κλέβοντας 2 φορές τη μπάλα. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ωστόσο, η απόδοση έχει μικρή σημασία, καθώς έπειτα από μια μεγάλη περιπέτεια, ο Ρόουζ εμφανίστηκε έτοιμος να αγωνιστεί ξανά και να χαρίσει πολλές μαγικές στιγμές στους φίλους της ομάδας και όχι μόνο.

Δείτε το βίντεο με highlights από την επιστροφή του Ντέρικ Ρόουζ:

 

Σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, ο σούπερ σταρ των ChicagoBullsεξέφρασε τη χαρά του που επέστρεψε στα παρκέ και δήλωσε έτοιμος να προσπαθήσει περισσότερο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. «Ένοιωσα υπέροχα, ένοιωσα φυσιολογικός, Προσπαθούσα όλο αυτό τον καιρό να κάνω προπόνηση, να μπορώ να σταθώ καλά στα πόδια μου. Έκανα πολλά λάθη, γιατί προσπαθούσα να παίξω γρήγορα, έχασα κάποια σουτ και κάποιες βολές, αλλά το βασικότερο είναι ότι ένοιωθα καλά το πόδι μου όταν έκανα jumpshoot», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Ντέρικ Ρόουζ.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τους Pacers: