Print this page

Αρχίζει το Top 16!

Written by  Ιαν 02, 2014

Οι γιορτές τελείωσαν και μαζί η ξεκούραση από την πρώτη φάση των ομίλων και η προετοιμασία των ομάδων για το Top 16. Τα δύσκολα τώρα ξεκινούν, με την πρεμιέρα της πιο κρίσιμης φάσης της διοργάνωσης έρχεται με πολύ σημαντικές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

 

Για τον πέμπτο όμιλο, από ελληνικής πλευράς το ενδιαφέρον της πρεμιέρας εντοπίζεται σήμερα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο, ενώ για τον ίδιο όμιλο διεξάγονται επίσης οι αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα με την Αναντολού Εφές, την οποία ανέλαβε ο Βαγγέλης Αγγέλου αφού οδήγησε τον Άρη στον τελικό του Κυπέλλου, καθώς επίσης και ο ισπανικός «εμφύλιος» ανάμεσα στην Ουνικάχα Μάλαγα και την Λαμποράλ Κούτσα. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται αύριο απέναντι στην Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΣΕΦ.

Για τον έκτο όμιλο, η υπερηχητική μέχρι σήμερα Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Παρτιζάν, ενώ η Γαλατασαράι φιλοξενεί την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αύριο διεξάγονται οι άλλες δύο αναμετρήσεις, με την Λοκομοτίβ Κουμπάν να υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ζαλγκίρις Κάουνας να φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου