Print this page

Ήττα για τον Παναθηναϊκό στη Τουρκία από την Εφές

Written by  Νοε 16, 2018

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την τρίτη του ήττα στην εφετινή Euroleague από την Εφές με 78-62 στην Τουρκία για την 7η αγωνιστική.

Οι πράσινοι δεν μπήκαν ποτέ στην διεκδίκηση της νίκης, ήταν άχρωμοι στο παιχνίδι τους από το ξεκίνημα και τόσο η άμυνα, όσο και η περιφέρεια τους ήταν σε άσχημη βραδιά.

Η Εφές μπήκε από το ξεκίνημα καλύτερα και κατάφερε να πάρει διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο όπου και προηγήθηκε με 19-11, ενώ στο ημίχρονο η Τουρκική ομάδα που δεν θυμίζει καθόλου την Εφές των προηγούμενων ετών είχε χτίσει μια διαφορά νίκης με 44-28.

Με ηγέτες τους Μπουμπουά (19π.), Μόερμαν (17π.) και Ντάνστον (14π.) η Εφές δεν αντιμετώπισε πρόβλημα ούτε στο δεύτερο μέρος, καθώς όποτε ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να κατεβάσει την διαφορά, αυτή ανέβαινε και πάλι ψηλά. Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με την Εφές μπροστά 60-46, ενώ η νίκη ήρθε εύκολα με το τελικό 78-62.

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε γνωστά του προβλήματα σε άμυνα και επίθεση απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα όπως είναι η Εφές την εφετινή σεζόν και πλέον δίχως να υπάρχει χρονικό περιθώριο κοιτά το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 18/11, αλλά και τις δύο αναμετρήσεις της Euroleague για την διαβολοβδομάδα με Μπασκόνια και Μπαρτσελόνα.

Τα δεκάλεπτα: 19-11, 44-28, 60-46, 78-62

Δείτε την στατιστική ΕΔΩ