Print this page

«Απέδρασε» από την Πόλη στην παράταση ο Ολυμπιακός!

Written by  Νοε 15, 2017

Πολύ μεγάλο «διπλό» και επιστροφή στις νίκες, μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, για τον Ολυμπιακό στην 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, επικρατώντας της Φενερμπαχτσε με 90-83 στην παράταση (75-75 κ.δ.)!

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν μία υπερπολύτιμη νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη, που τους αναπτερώνει το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο και ένα πολύ μεστό έξτρα πεντάλεπτο ήταν αρκετά για το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν πλήρως στη δεύτερη περίοδο με ένα επιμέρους 23-12 και ενώ η ελληνική ομάδα είχε ξεκινήσει πολύ δυναμικά το ματς. Οι παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στο τοίχο, αντέδρασαν στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας και όντας εύστοχοι από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, κατάφεραν να στείλουν την αναμέτρηση στην παράταση, όπου όμως δε μπόρεσαν να ανατρέψουν πλήρως τα δεδομένα.

Πρώτος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ο Μπράιαν Ρόμπερτς με 21 πόντους και 5/7 τρίποντα, στην καλύτερη εμφάνισή του μέχρι τώρα με την ομάδα του Πειραιά, ενώ ακολούθησαν στο σκοράρισμα οι Πρίντεζης και Στρέλνιεκς με 18 και 16 πόντους αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι φόρεσε τη φανέλα των «ερυθρολεύκων» ο Κάιλ Γουίλτζερ.

Από πλευράς Φενερ, ο Νάναλι τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, ενώ ο Κώστας Σλούκας πρόσθεσε 13.

Φενερμπαχτσε – Ολυμπιακός 83-90 (75-75 κ.δ.)

Δεκάλεπτα: 17-18, 40-30, 53-57, 75-75, 83-90

Πηγή φωτο: https://twitter.com/EuroLeagueGR