Print this page

Βερολίνο 2016: Ο δρόμος προς το Final Four (vids)

Written by  Μάι 12, 2016

Όλο το προηγούμενο διάστημα η Ευρωλίγκα παρουσίασε πλήθος αφιερωμάτων στις τέσσερις φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης, γεμίζοντας τις οθόνες με πλούσιο θέαμα και όμορφες εικόνες. Ο δρόμος προς το Final Four, μέσα από μερικά εκπληκτικά βίντεο που παρουσίασε η διοργανώτρια αρχή.

Στο παρκέ της «Mercedes-Benz Arena» του Βερολίνου, μπορεί να μην παραταχθεί καμία ελληνική ομάδα, ωστόσο, δεν θα λείπει το «γαλανόλευκο» χρώμα, αφού κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες έχει κάποιον Έλληνα στη σύνθεσή της.

Πέρα, όμως, από αυτό, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Φενερμπαχτσέ και Λαμποράλ Κούτσα δικαίως έφτασαν στην τελική φάση, με βάση την παρουσία τους σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται πως την Κυριακή το βράδυ θα είναι εκείνες που θα πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου.

Η Turkish Airlines Euroleague έφτιαξε για κάθε μία από τις φιναλίστ ένα εξαιρετικό βίντεο για την πορεία τους από το ξεκίνημα της σεζόν, μέχρι την κορύφωση της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η «σταχτοπούτα», Λοκομοτίβ Κουμπάν

 

 

Η «αιώνια» διεκδικήτρια, ΤΣΣΚΑ Μόσχας

 

 

Η ανερχόμενη δύναμη του «Ζοτς», Φενερμπαχτσέ

 

 

Ο ορισμός της ομάδας του προπονητή, Λαμποράλ Κούτσα

 

 

Πηγή βίντεο: EuroleagueBasketball

Φωτό: euroleague.net