Print this page

Δεν έχει αντίπαλο η Κουμπάν

Written by  Μαρ 19, 2015

Επίδειξη ισχύος έκανε η Λοκομοτίβ Κουμπάν στον πρώτο αγώνα με την Ούνικς Καζάν για τα προημιτελικά του Eurocup. H ομάδα του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς επικράτησε εκτός έδρας με 78-87 και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. 

 

Μάλκολμ Ντιλέινι και Κρούνοσλαβ Σιμόν υπέγραψαν το 19-0 για την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο πρώτος πέτυχε 23 πόντους και ηταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του και ο δεύτερος σταμάτησε στους 18 ενώ μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε ισάριθμες ασιστ.

Από την Ούνικς Καζάν που δεν κατάφερε να γίνει η πρώτη ομάδα που θα σταματούσε το «τρένο» της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Κιθ Λάνγκφορντ είχε 18 πόντους, ενώ ο Κώστας Καιμακόγλου σε 28'11'' είχε 5 πόντους (2/2 δίποντα, 1/4 βολές), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Στα αλλα δυο παιχνίδια, σημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε η Γκραν Κανάρια, η οποία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε με 76-66 της Καρσίγιακα και πλέον πηγαίνει στην Τουρκία με σκοπό να διαφυλάξει το + 10 και να πάρει θέση στην αφετηρία των ημιτελικών.

Στο Παρίσι, η Παρί Λεβαλουά επικράτησε με το εύθραυστο 67-65 της Μπάνβιτ μετατρέποντας τον επαναληπτικό σε ντέρμπυ. Οι Τούρκοι θα προσπαθήσουν να καλύψουν την ήττα στην έδρα τους και να βρεθούν 4 βήματα μακριά από το όνειρο της συμμετοχής στην επομένη Ευρωλίγκα.