Print this page

Πρίντεζης: "Να βελτιωθούμε σαν ομάδα και να νικήσουμε τη Σερβία"

Written by  Σεπ 08, 2018

Ο Γιώργος Πρίντεζης επανήλθε στο παράθυρο του Σεπτέμβρη στην Εθνική ομάδα και έδειξε έτοιμος να δώσει και πάλι πολύτιμη βοήθεια στις αναμετρήσεις με Σερβία και Γεωργία.

Μετά την αναμέτρηση με το Μαυροβούνιο και τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας δήλωσε:

«Είναι δύσκολο να παίζεις με τόσο λίγες προπονήσεις. Η Εθνική πάντα φημιζόταν για τη χημεία της και κάποια πράγματα είναι δύσκολο να βγουν τόσο γρήγορα. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποιες συνεργασίες, κυρίως στην άμυνα αλλά και στην επίθεση για να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τη Σερβία, που θα είναι πολύ δύσκολο. Το Μαυροβούνιο είναι λίγο περισσότερες μέρες μαζί. Η αλήθεια είναι πως μπήκαμε αδικαιολόγητα άσχημα στο παιχνίδι, χάσαμε πολλά ριμπάουντ και σε τέτοια τουρνουά πρέπει τα απλά πράγματα να τα κάνεις καλά. Το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε σαν ομάδα και να κερδίσουμε τη Σερβία, που ίσως μας δώσει την πρόκριση στα τελικά, που τη θέλουμε πολύ». 

Για τους παίκτες που επέστρεψαν στην Εθνική, τόνισε: «Είναι η πρώτη φορά που και σε μας δίνεται η δυνατότητα να έρθουμε. Είναι κάτι πολύ δύσκολο. Ειδικά πέρσι δεν υπήρχε η δυνατότητα να έρθουμε. Τώρα κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από την προετοιμασία μας και ερχόμαστε για δέκα μέρες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την Εθνική. Θέλουμε να βρεθούμε όλοι καλύτερα μεταξύ μας, γιατί και το καλοκαίρι ο χρόνος προετοιμασίας δεν είναι μεγάλος». 

Ερωτηθείς αν προτίθεται να αποσυρθεί από την Εθνική μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, απάντησε: «Λογικά ναι, ακόμη δεν ξέρω. Είμαι ρεαλιστής και ξέρω όταν έρθει η ώρα να πω ότι πρέπει να σταματήσω. Ας έρθει το καλοκαίρι, να είμαστε καλά, να δούμε πώς θα εξελιχθεί η χρονιά και βλέποντας και κάνοντας».