Print this page

«Ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες»

Written by  Αυγ 16, 2018

Η Εθνική ομάδα Γυναικών συγκεντρώθηκε την Πέμπτη (16/8) και θα ξεκινήσει την προετοιμασία της από τα Ιωάννινα έχοντας μπροστά της την πρόκληση του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο (22-30/9), στην Τενερίφη.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Κεραμιδάς, μίλησε στο agapotobasket.gr, κατά την αναχώρηση της ομάδας, για τη νέα μεγάλη πρόκληση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή. Έχουμε  σημαντικές απουσίες και ουσιαστικά πάμε η ίδια ομάδα που αγωνίστηκε και στο Πανευρωπαϊκό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, όπως κάναμε και πέρυσι και είμαι σίγουρος ότι όλες οι κοπέλες θα δώσουν το 100% και παραπάνω, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί με όλες τις ομάδες. Πάμε για μια νίκη η οποία θα μας δώσει ελπίδες να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Λεπτό-λεπτό, παιχνίδι-παιχνίδι, στόχο-στόχο. Μικρός στόχος στην αρχή και στην συνέχεια ότι πετυχαίνουμε θα τον επαναπροσδιορίζουμε. Θα στηριχτούμε και φέτος στην άμυνα μας και θέλουμε να παρουσιαστούμε ως σύνολο δεμένοι και μια γροθιά σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο. Από κει και πέρα θα δώσουμε στην επίθεση τους κατάλληλους ρόλους στην κάθε παίκτρια ώστε να έχουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων τους».