Print this page

Ρίχνεται στη μάχη απέναντι στην Ρουμανία η Νέων Γυναικών

Written by  Ιουλ 06, 2018

Στη μάχη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων Γυναικών (Β’ κατηγορία) ρίχνεται η Εθνική ομάδα που βρίσκεται στην Οράντεα και θα αντιμετωπίσει αύριο (8μ.μ.) την οικοδέσποινα Ρουμανία.

Η Εθνική ομάδα προπονήθηκε στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί αύριο η αναμέτρηση και όλες οι αθλήτριες είναι στη διάθεση της ομοσπονδιακής προπονήτριας Ελενης Καφαντάρη. Το έργο, βέβαια, του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος δεν είναι εύκολο δεδομένου ότι αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα των αγώνων τη Ρουμανία, η οποία είναι και η διοργανώτρια ομάδα. 

«Η Ρουμανία είναι μια επιθετικά παραγωγική ομάδα που στηρίζεται στην οργάνωση και στα τρίποντα της Αλίνας Πόνταρ και της Εκατερίνας Αρμάνου, ενώ έχει και την ταλαντούχα γρήγορη γκαρντ Μαρία Φεράριου. Στις ψηλές η πολύ αθλητική Ανναμαρία Βιργιόγκε 1,93, η Νικολετα Ορμπαν  1,88 και η Ιρινα Παράου 1,84 συνθέτουν μια πολύ δυνατή front line σε άμυνα και επίθεση.

Εμείς έχουμε κάνει το ανάλογο σκαουτιγκ και θα δούμε ξανά τα σημεία που μας απασχολούν. Είναι πρεμιέρα και θελουμε να έχουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο», δήλωσε η Ελένη Καφαντάρη για τον αυριανό αγώνα.

Να σημειωθεί ότι η Ελλάδα συμμετέχει στον Α΄Ομιλο και θα έχει αντιπάλους τις Μεγάλη Βρετανία, Ουκρανία, Λιθουανία, Ρουμανία και Ισραήλ.