Print this page

Έτοιμη για τη «μάχη» των προκριματικών (pics)

Written by  Νοε 10, 2017

Η Εθνική ομάδα Γυναικών ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει της πρεμιέρας των προκριματικών του Ευρωμπασκετ 2019.

Το Σάββατο (11/11 19:30 ώρα Ελλαδας) η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Πορτογαλία στο Cidade de Almada. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να αρχίσει νικηφόρα αυτό το νέο «ταξίδι»  και να πανηγυρίσει στο τέλος αυτής της διαδρομής (Νοέμβριος 2018) μια ακόμα παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση.

Καφαντάρη: «Με σοβαρότητα θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα»

Η αυριανή αναμέτρηση όπως και κάθε πρεμιέρα άλλωστε θέλει προσοχή, πόσο μάλλον όταν είναι εκτός έδρας και με ένα  αντίπαλο που δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Νοέμβριο. Ο πήχης έχει ανέβει πιο ψηλά πλέον για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και ο κόσμος περιμένει περισσότερα από αυτή την ομάδα όπως δήλωσε στο agapotobasket.gr και η Ελένη Καφαντάρη.

«Η Πορτογαλία δεν είχε προκριθεί στα τελικά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε χαλαροί. Έχουμε δει τις παίκτριες και πρέπει να είμαστε σοβαροί καθώς είναι μια ομάδα που δεν την έχεις δει σε επίσημο παιχνίδι από τον προηγούμενο Νοέμβρη.  Από αυτά που έχουμε δει  δεν έχουν κάνει ιδιαίτερες αλλαγές στο ρόστερ τους. Τρέχουν αρκετά στον αιφνιδιασμό και το παιχνίδι τους είναι λίγο άναρχο κάτι στο οποίο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Τα κορίτσια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο. Είμαστε ψηλότερη ομάδα και με σοβαρότητα θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα αυτή την προκριματική σειρά. Ο κόσμος πλέον περιμένει περισσότερα από μας όπως και εμείς από τους εαυτούς μας και σίγουρα θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην επιτυχία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Πράγας».