Print this page

Time to Shine (pics + vid)

Written by  Ιουν 16, 2017

Το σλόγκαν του 36ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι το Time to shine, ώρα για να λάμψεις δηλαδή.


Πράγα: Σεβαστή Βρακατσέλη

Ανάμεσα στις 16 χώρες που είναι έτοιμες και θα βρεθούν στην αφετηρία σε λίγες ώρες είναι και η Ελλάδα στην 8η παρουσία της στο ραντεβού των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και οι παίκτριες του Κώστα Κεραμιδά είναι έτοιμες να καταθέσουν την ψυχή τους (όπως κάνουν άλλωστε σε κάθε αγώνα με το εθνόσημο στο στήθος) στο παρκέ της Kralovka Arena αρχικά προκειμένου να βρεθούν στη συνέχεια και σε αυτό της O2 Arena.  

Το ραντεβού λοιπόν είναι για τις 19:00 ώρα Ελλάδας. Σερβία-Ελλάδα με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2 και φυσικά πλούσια ρεπορτάζ από το agapotobasket.gr που βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής σε όλη αυτή την πορεία της.

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!