Print this page

Σπυριδοπούλου: «Θέλουμε πολύ να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια»

Written by  Ιαν 25, 2021

Στα παρκέ επέστρεψε και πάλι η Εθνική Γυναικών για τους δύο τελευταίους αγώνες των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2021.

 

Ο κορονοϊός είχε «εμποδίσει» την Άννα Σπυριδοπούλου να ενισχύσει τις προσπάθειες της Εθνικής στη «φούσκα» του Ηρακλείου, ωστόσο είναι πανέτοιμη για τη Λουμπλιάνα και τους αγώνες με Ισλανδία και Βουλγαρία.

 

Η διεθνής φόργουορντ δεν κρύβει την ανυπομονησία της να βοηθήσει και πάλι την Εθνική που σε αυτούς τους αγώνες πηγαίνει με όλα της τα όπλα. «Χαιρόμαστε που είμαστε και πάλι όλες στην ομάδα και υγιείς. Χαίρομαι που επέστρεψα και εγώ σε αυτό το παράθυρο της εθνικής, καθώς στο προηγούμενο δεν μπόρεσα να βοηθήσω λόγω του κορονοϊού. Είμαστε αποφασισμένες και θέλουμε πολύ να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα την μία εβδομάδα που έχουμε στη διάθεσή μας μέχρι να φύγουμε για Σλοβενία και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

 

Η Εθνική παραμένει μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης για την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ ελπίζοντας ότι αυτή τη φορά θα έχει την τύχη με το μέρος της. «Σίγουρα είναι στο χέρι μας να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια με Ισλανδία και Βουλγαρία. Τουλάχιστον θα πούμε ότι εμείς κάναμε τη δουλειά μας σωστά και θα περιμένουμε τι θα γίνει για την πρόκριση. Δεν μας αγχώνει και βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

 

Μετά από καιρό η Εθνική είναι και πάλι πλήρης κάτι το οποίο επισημαίνει η Άννα Σπυριδοπούλου. «Υπάρχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις γι’ αυτούς τους αγώνες και είναι σημαντικό. Είμαι πραγματικά πανευτυχής που έρχονται νέα κορίτσια και έχουμε παίκτριες που μπορούν να υποστηρίξουν μέσα από το παιχνίδι τους την Εθνική. Κάποιες  παίζουν στο εξωτερικό και έχουν και διαφορετικές εικόνες».

Πηγή και φωτό: basket.gr