Print this page

ΚΑΕ ΑΕΚ για Κώστα Βουτσά: Όταν ξεσπάσαμε σε κλάματα...

Written by  Φεβ 26, 2020

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, η ΚΑΕ ΑΕΚ αποχαιρέτισε των, γνωστό για τα «κιτρινόμαυρα» αισθήματά του, αγαπημένο ηθοποιό, Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

«Έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της χώρας. Γι’ αυτό το ταλέντο και τις παρακαταθήκες, που άφησε πίσω του, στο Θέατρο, τον Κινηματογράφο, την Τηλεόραση, κλίνουμε όλοι σήμερα το γόνυ.

Ο πολύς κόσμος θα θυμάται τον κακομαθημένο γιο στη «Χαρτοπαίκτρα». Tον αγαθό Κωνσταντινουπολίτη στη «Νύχτα Γάμου». Τον fake… Εγγλέζο από την Καλαμάτα στο «Γαμπρό από το Λονδίνο». Τον τραγουδιστή της μπάντας να τραγουδά... φσστ μπόινγκ στο «Κάτι να καίει». Τον κατά λάθος ασθενή στον «άφραγκο Ωνάση».

Εμείς, οι «Ενωσίτες» θα τον θυμόμαστε στα σκαλοπάτια του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας και του Καλλιμάρμαρου να βλέπει την αγαπημένη του ΑΕΚ. Να είναι ένας από μας. Να τραγουδά και να τσακώνεται για χάρη της. Και για μία και μόνο φορά στη ζωή του να αποδύεται τη στολή του κωμικού και αντί για γέλιο να «καταφέρνει» εκείνο το πρωινό στη Στέγη να μας κάνει να βουρκώσουμε. Τι λέμε; Να ξεσπάσουμε σε κλάματα. Από συγκίνηση. Συναισθήματα, που περόνιασαν το κορμί μας και πυρπόλησαν την ψυχή μας. Πρωταγωνιστής, όντας πρόσφυγας και ο ίδιος,  στο εκπληκτικό βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ για την παρουσίαση της «Αγια-Σοφιάς». Είπε λόγια, που τσάκισαν το «είναι» μας. «Αυτό έγινε η πατρίδα μας... Εδώ ενώσαμε για πάντα τις ζωές μας... Εδώ κρατήσαμε ζωντανή τη φλόγα της Πόλης... Δεν ήταν παλάτι... Ήταν Ναός», είπε απευθυνόμενος στον «εγγονό» του για τα Ιερά Χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, και το άκουσε όλη η Ελλάδα, στην πληρέστερη εμφάνιση της ζωής του.

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε... Δεν έφυγαν οι θύμησες για όλα όσα προσέφερε στον πολιτισμό και την κοινωνία.

Σύσσωμη η οικογένεια της «Βασίλισσας» εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη της για το χαμό του «Ξυπόλητου Πρίγκιπα» της Μεγάλης Οθόνης. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλοστραθιά, μέγιστε Κώστα».

Πηγή και φωτό: aekbc.gr