Print this page

Στον Προμηθέα ο Μάρβιν Τζόουνς

Written by  Ιαν 28, 2020

Άμεση ήταν η αντίδραση του Προμηθέα Πάτρας, που πρόλαβε να αντικαταστήσει τον Οκτάβιους Έλις, ο οποίος έφυγε για τον Ολυμπιακό, με τον Μάρβιν Τζόουνς που όχι μόνο ανακοινώθηκε από την ΚΑΕ, αλλά πρόλαβε να δηλωθεί και στο Eurocup, με τον παίκτη να έχει δικαίωμα συμμετοχής ακόμα και στην αποψινή κρίσιμη αναμέτρηση με την Βενέτσια.

Η ανακοίνωση

  H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Marvin Jones και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος την 29η Δεκεμβρίου 1993 στο Σικάγο των Η.Π.Α. ύψους 2.13, center/power forward αποφοίτησε από το Texas Southern University, όπου αναδείχθηκε καλύτερος αμυντικός στην περιφέρεια του, το 2017. Ο Marvin Jermaine Jones ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ευρώπη από τον Κολοσσό Ρόδου τη σεζόν 2017-18, έχοντας 10.4 πόντους, 6.2 ριμπάουντ κι 1 κόψιμο κατά μέσο όρο ανά αγώνα. Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2018-19 βρέθηκε -και πάλι- στο δρόμο του Προμηθέα, καθώς αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια Σλοβενίας, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, έχοντας στο BCL 7.8 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 0.7 κοψίματα σε 21 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ συμμετείχε και στην Αδριατική Λίγκα και το Πρωτάθλημα Σλοβενίας.

  Φέτος, ξεκίνησε τη χρονιά στην τουρκική Socar Petkimspor, ενώ συνέχισε στη σλοβένικη KK Krka (Νovo Mesto), επιστρέφοντας στην Αδριατική Λίγκα και το πρωτάθλημα Σλοβενίας, έχοντας (στην ABA) κατά μέσο όρο 7 πόντους και 4.6 ριμπάουντ.

Πηγή και φωτό: promitheasbc.gr