Print this page

Πλήρης ο Παναθηναϊκός στην τελευταία προπόνηση

Written by  Δεκ 31, 2013

Με τον Ρόκο Λένι Ούκιτς να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την τελευταία του συνάντηση για το 2013 ελπίζοντας πως με το νέο χρόνο θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη διεκδίκηση και των τριών στόχων, στους οποίους συμμετέχει.

 

Ο Κροάτης γκαρντ συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του κι έτσι αναμένεται να είναι κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την πρεμιέρα του Top 16 με την Αρμάνι Μιλάνο την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που είδε μία χρονιά που ξεκίνησε πολύ δύσκολα και με τις δάφνες από την περσινή κατάκτηση του νταμπλ να είναι ακόμα νωπές η πίεση για την επιτυχία να είναι ακόμα μεγαλύτερη, να φεύγει με τους καλύτερους οιωνούς.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισορροπήσει το κακό του ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη (κυρίως) με την πρόκρισή του στο Top 16 της Ευρωλίγκα, τη νίκη επί του Ολυμπιακού που τερμάτισε το νικηφόρο σερί του και έφερε την πρόκριση σε έναν ακόμα τελικό Κυπέλλου και με τν κατάκτηση της κορυφής της βαθμολογίας στο Πρωτάθλημα, που με τα μέχρι τώρα δεδομένα του δίνει ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα για το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας.

Μέσα σε όλα αυτά, ο προπονητής της ομάδας είδε όλους τους τραυματίες παίκτες του να επιστρέφουν ένας ένας και σε καλή κατάσταση και πλέον μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία τη νέα χρονιά, η οποία κάνει ποδαρικό με την αναμέτρηση για το Top 16 με τη Αρμάνι Μιλάνο την δεύτερη μέρα του χρόνου στο ΟΑΚΑ.