Έκλεισε στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ το φύλλο αγώνα του ντέρμπι των "αιωνίων"

Written by  Μαρ 18, 2019

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την 19η αγωνιστική της Basket League, άνοιξε και έριξε αυλαία, όπως είχε αποφασιστεί στην σύσκεψη της Παρασκευής (15/3) παρουσία του Υπουργού Αθλητισμού, στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ. Το φύλλο αγώνα έκλεισε παρουσία της ομάδας του Παναθηναϊκού, των τριών διαιτητών της αναμέτρησης Κορομηλάς, Καρακατσούνης και Παπαπέτρου, όπως και των κριτών με υπαιτιότητα του Ολυμπιακούς ο οποίος δεν προσήλθε.

Το φύλλο αγώνα θα οδηγηθεί στον αθλητικό δικαστή ο οποίος θα επιβάλει την ποινή των -6 βαθμών στους ερυθρόλευκους. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την ποινή των -6 βαθμών από την αποχώρηση του από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό και ζητά να δικαστεί όχι με τους νόμους του ΕΣΑΚΕ, αλλά με της ΕΟΚ η οποία είναι και διοργανώτρια του Κυπέλλου.

Αναλυτικά το φύλλο αγώνα  αναφέρει: "Έχοντας υπόψη την προφορική εντολή της διοργανώτριας αρχής και του πρωταθλήματος (ΕΣΑKE) και των αρμοδίων φορέων προσήλθαμε στα γραφεία αυτής για την σύνταξη του φύλλου αγώνα. Ο αγώνας κατοχυρώνεται με σκορ 0-20 υπέρ της Β ομάδος,(Παναθηναϊκός), λόγω μη διεξαγωγής του από υπαιτιότητα της Α ομάδος(Ολυμπιακός), βάσει των κανονισμών παιδιάς".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.