Print this page

Ξεκούραστο πέρασμα από τη Ν. Σμύρνη, στροφή στην Εφές

Written by  Νοε 12, 2018

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στη Νέα Σμύρνη, απέναντι στον Πανιώνιο, του οποίου επικράτησε με 88-67, ωστόσο, δεν μπόρεσε να χαρεί την ξεκούραστη νίκη του, καθώς ο Τζέημς Γκιστ αποχώρησε τραυματίας και υπάρχει ανησυχία για την συμμετοχή του στον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με την Αναντολού Εφές.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν χρησιμοποίησε τους Ματ Λοτζέσκι και Ντίνο Μήτογλου, θέλοντας να τους ξεκουράσει και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους υπόλοιπους παίκτες και είδε με ικανοποίηση άπαντες να έχουν ενέργεια και διάθεση για τρέξιμο, πίεση στη μπάλα και να μοιράζουν θέαμα και ουσία, απέναντι σε έναν μαχητικό πλην όμως με τεράστια διαφορά δυναμικότητας Πανιώνιο.

Οι «πράσινοι» πήραν από νωρίς προβάδισμα και δεν δυσκολεύθηκαν να το διατηρήσουν, ανεβάζοντας σταδιακά τη διαφορά φτάνοντας άνετα στο τελικό +21.

Πέντε παίκτες των Πρωταθλητών Ελλάδας τελείωσαν με διψήφια προσφορά πόντων, με τον Κιθ Λάνγκφορντ να έχει 12 πόντους με 4 ασίστ, τον Ίαν Βουγιούκα 12 πόντους με 4 ριμπάουντ, τον Νίκο Παππά να προσθέτει 11 πόντους, τον Νικ Καλάθη να έχει 10 πόντους με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ και τον Ντεσόν Τόμας να τελειώνει με 10 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Από τον Πανιώνιο, ο Νώντας Παπαντωνίου είχε 17 πόντους με 3 ριμπάουντ, ο Νταρνέλ Χάρις 15 πόντους και ο Ντέβιον Μπέρι πρόσθεσε 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 20-28, 37-48, 51-66, 67-88

Στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ

Φωτό: ΕΣΑΚΕ