Print this page

Αποχώρησε από τον Πανιώνιο ο Σκουρτόπουλος, αλλαγή σελίδας στη ΚΑΕ

Written by  Αυγ 28, 2018

Οι εξελίξεις στην ΚΑΕ Πανιώνιος είναι ραγδαίες και οι επόμενες ημέρες για το μέλλον του συλλόγου θα είναι καθοριστικές, καθώς όπως ανακοινώθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αποχώρησε από την ομάδα με το επιτελείο του, αφού μετά την μεταβίβαση της ΚΑΕ  στον κύριο Γιώργο Χριστοδουλόπουλο οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να επιλέξουν από την αρχή όλα τα στελέχη της ομάδας.

Έτσι όλες οι μεταγραφές που είχαν γίνει επί διοίκησης Αλευρογιάννη παύουν να ισχύουν, άγνωστο με τις συνέπειες να επιβαρύνουν ποιον και μια νέα ημέρα ξεκινά από σήμερα 28 Αυγούστου για τον ιστορικό σύλλογο.

Η δήλωση Σκουρτόπουλου για την αποχώρηση του

«Μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών, που ανακοινώθηκαν επίσημα, αναφορικά με την αποχώρηση της διοίκησης Σταύρου Αλευρογιάννη από την ηγεσία της ΚΑΕ Πανιώνιος και την μεταβίβαση αυτής, εγώ και οι συνεργάτες μου κατανοούμε ότι δεν υπάρχει λόγος συνέχισης της παραμονής μας, αφού ήδη εδώ και δέκα ημέρες έχουν αθετηθεί όλα τα συμφωνηθέντα, περί έναρξης προετοιμασίας, έλευσης παικτών και γενικά λειτουργίας της ομάδας.

Βρισκόμαστε σε επαφή με την οικογένεια Αλευρογιάννη, προσδοκώντας ότι θα διευθετηθούν στο φιλικό πνεύμα συνεργασίας που είχαμε αποκτήσει μεταξύ μας, οι ουσιαστικές λεπτομέρειες της λύσης της επαγγελματικής μας συμφωνίας, η οποίας είχε ανακοινωθεί επίσημα και σε συνέντευξη Τύπου και μέσω έγγραφων ανακοινώσεων.

Οι νέοι ιδιοκτήτες επιθυμούν να λειτουργήσουν με βάσης τις δικές τους επιλογές κι εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή τύχη στο ιστορικό σωματείο του Πανιώνιου».

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για την επόμενη ημέρα

Την πρώτη συνάντηση είχε σήμερα (28/8) ο κ. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, με το διοικητικό προσωπικό της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αρχίζοντας τον πλήρη αγωνιστικό επανασχεδιασμό της ομάδας μπάσκετ. Εξαιτίας των αυτονόητων ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων που υπάρχουν για την έναρξη της προετοιμασίας, ο κ. Χριστοδουλόπουλος έθεσε ως πρώτο μέλημα του, την άμεση σύναψη συμφωνιών με το προπονητικό επιτελείο, τους Έλληνες και ξένους παίκτες.

Παράλληλα, ο νέος επενδυτής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εξέφρασε την κατανόηση του για την αγωνία που ενδεχομένως να υπάρχει στους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για το μέλλον της ομάδας, λόγω της καθυστερημένης έναρξης της προετοιμασίας και γι’ αυτόν τον λόγο δεσμεύεται ότι μετά την υλοποίηση του αγωνιστικού πλάνου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του μαζί με τους συνεργάτες του, σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα προγραμματισθεί εν ευθέτω χρόνω.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο κ. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έχει γεννηθεί στην Αθήνα, το 1983 και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και πτυχιούχος του τμήματος Στατιστικής-Αναλογιστικών και Χρηματοοικονομικών μαθηματικών.

Είναι ιδιοκτήτης εταιρίας Logistics, με έδρα την Ταϊβάν και τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος εξωτερικού.

Στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, αποπειράθηκε να ασχοληθεί επενδυτικά στην δίοικηση της ΚΑΕ Τρίκαλα, χωρίς να τελεσφορήσει η κατ’ αρχήν συμφωνία που είχε με τους πρώην ιδιοκτήτες.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ