Print this page

Νοκ άουτ με το «καλημέρα» ο Ούκιτς

Written by  Σεπ 26, 2013

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Παναθηναϊκού και του Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος δεν πρόλαβε να ενσωματωθεί στην ομάδα και θα χρειαστεί να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της για περίπου έξι εβδομάδες.

 

Ο Κροάτης γκαρντ είχε πάρει επιπλέον μέρες άδειας, λόγω της συμμετοχής του στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας, όπου έφτασε μέχρι τον μικρό τελικό με την ομάδα του, καταλαμβάνοντας τελικά την τέταρτη θέση, ωστόσο, η επιστροφή του δεν συνδυάστηκε με ιδιαίτερα χαρμόσυνα νέα.

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε στον ημιτελικό με τη Λιθουανία τελικά οδήγησαν σε πιο σοβαρό πρόβλημα, με αποτέλεσμα ο παίκτης να γυρίσει και να πονάει ακόμα. Οι εξετάσεις του έδειξαν πως έχει πρόβλημα και στου δύο αχίλλειους τένοντες, γεγονός που του στερεί τη δυνατότητα να ακολουθήσει κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Ούκιτς θα απουσιάσει για περίπου έξι εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει τόσο την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 14 Οκτωβρίου με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ όσο και την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας τρεις ημέρες αργότερα.

Η απουσία του είναι ένας ακόμα μεγάλος πονοκέφαλος για τον Αργύρη Πεδουλάκη, καθώς ήδη μετρά την απουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ενώ και ο Στεφάν Λάσμε δεν έχει ακόμα επιστρέψει έπειτα από τον τραυματισμό του.