Print this page

«Πάντα στην καρδιά μας, πάντα στην Ιστορία του Θρύλου»

Written by  Ιουν 05, 2018

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του πρώην διεθνή μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και επί σειρά ετών προπονητή, Άρη Ραφτόπουλου, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού.

Ο σπουδαίος πρώην μπασκετμπολίστας του Παγκρατίου, του Ολυμπιακού,αλλά και της Εθνικής Ομάδας, με την οποία μέτρησε 91 συμμετοχές, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα σε ηλικία 68ετών. 

«Αντίο φίλε Άρη! Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας! Πάντα μέρος της ιστορίας του Θρύλου!» αναφέρουν ανάμεσα σε άλλα, οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού.

Η σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού αναφέρει:

«Με οδύνη και βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα έναν από εμάς, τον δικό μας Άρη Ραφτόπουλο. Μέλος της χρυσής ομάδας του Ολυμπιακού που έφτασε στο Final-6 του κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1979, ο Άρης Ραφτόπουλος συνέβαλε ως αθλητής στην ιστορία του μπασκετικού Ολυμπιακού, παίρνοντας μεταγραφή από το Παγκράτι, φόρεσε τη φανέλα της εθνικής ανδρών (91 αγώνες, 550 πόντοι),  και υπηρέτησε το μπάσκετ εν συνεχεία από τη θέση του προπονητή για πολλά χρόνια. Παράλληλα με τον αθλητισμό σε τόσο υψηλό επίπεδο, έμεινε προσηλωμένος και στις σπουδές του, αποφοιτώντας τόσο από τη Μαθηματική Σχολή, όσο και από τα ΤΕΦΑΑ.

Εμείς, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ολυμπιακού, θρηνούμε σήμερα την απώλεια ενός σπουδαίου συναθλητή μας και εκφράζουμε στην οικογένειά του και τους οικείους του θερμά συλλυπητήρια.

Αντίο φίλε Άρη! Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας! Πάντα μέρος της ιστορίας του Θρύλου»

Φωτό: Olympiacos Veterans B.C.