Print this page

Επέστρεψε σε καλή κατάσταση και συνεχίζει αήττητος στην Basket League

Written by  Μάι 05, 2018

Παίζοντας εξαιρετική άμυνα ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν συνάντησε καμία δυσκολία να επικρατήσει εκτός έδρας του Κόροιβου Αμαλιάδας και να συνεχίσει αήττητος στο πρωτάθλημα, επιστρέφοντας στις καλές εμφανίσεις μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «πράσινοι» ήταν εμφανώς καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με τον Τσάβι Πασκουάλ να δίνει χρόνο σε όλους τους παίκτες του και αυτοί να τον εκμεταλλεύονται και να φτάνουν σε μια εύκολη επικράτηση, έχοντας πιάσει εξαιρετική απόδοση ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και έκαναν επιμέρους σκορ 16-39.

Από την άλλη, η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου αξιοποίησε την αναμέτρηση προκειμένου να προετοιμαστεί καλύτερα ενόψει του φινάλε της σεζόν όπου και θα παίξει τα… ρέστα της για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Κρις Σίνγκλετον ξεκίνησε πολύ ζεστός και εκμεταλλευόμενος την αδυναμία των παικτών του Κοροίβου να τον σταματήσουν, βοήθησε με δικούς του πόντους τον Παναθηναϊκό να δημιουργήσει από νωρίς μια διαφορά, η οποία έφτασε γρήγορα το +14 (12-26) και έκλεισε το δεκάλεπτο στο 14-26.

Χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα, ο Παναθηναϊκός συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό, διατήρησε την διαφορά που είχε ήδη δημιουργήσει, έφτασε στο τελικό αποτέλεσμα συνεχίζοντας αήττητος στην φετινή Basket League.

Ο Ντίνος Μήτογλου με 11 πόντους και 5 ριμπάουντ και ο Ζακ Όγκαστ με 11 πόντους με 8 ριμπάουντ άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους για να κερδίσουν περισσότερο χρόνο στο παρκέ, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Πασκουάλ σκόραραν.

Από τον Κόροιβο, ο Τζαχίι Κάρσον σημείωσε 15 πόντους με 4 ασίστ και ο Κουέντον Ντεκόζι είχε 12 πόντους με 4 ριμπάουντ,

Τα δεκάλεπτα: 14-26, 33-47, 43-66, 49-86

 

 

 

Φωτό: ESAKE