Print this page

Χαλαρός, ξεκούραστος και με «κατοστάρα»

Written by  Φεβ 14, 2018

Μια άνετη νίκη με 103-70 σημείωσε ο Παναθηναϊκός Superfoods επί του ΓΣΛ Φάρου, συνέχισε αήττητος το σερί του στην Basket League και είχε την ευκαιρία να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, χαρίζοντας μια όμορφη βραδιά σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Το ΟΑΚΑ δεν γέμισε λόγω της ημέρας και ώρας διεξαγωγής της αναμέτρησης, όμως, οι φίλοι του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο γήπεδο χειροκρότησαν θερμά τον Μάικ Τζέημς που παρακολούθησε για πρώτη φορά παιχνίδι της ομάδας μετά την επιστροφή του, αλλά και τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του περσινού νταμπλ.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια και αποτυπώθηκε από το πρώτο δίλεπτο στο παρκέ, όταν και ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 8-0, έφτασε αμέσως σε διψήφια διαφορά (15-5) και δεν ένιωσε απειλή σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

Οι «πράσινοι» είχαν ενέργεια και διάθεση να παίξουν ελεύθερο και όμορφο μπάσκετ και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Τσάβι Πασκουάλ να μοιράσει το χρόνο σε όλους και να δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες του να είναι φρέσκοι και ετοιμοπόλεμοι.

Το σκορ άρχισε να ξεφεύγει, η διαφορά ξεπέρασε τους 20 πόντους ήδη από το πρώτο ημίχρονο (40-19 στο 13’), αυξανόταν σταδιακά, με τον Φάρο να μη μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά και το τελικό 103-70 επιβεβαίωσε την πραγματική εικόνα των δυο ομάδων.

Σε αυτή την άνετη νίκη, ο Παναθηναϊκός βρήκε πολλούς πρωταγωνιστές, με τον Κένι Γκέιμπριελ να έχει 13 πόντους με 7 ριμπάουντ, τον Κέισι Ρίβερς 12 πόντους με 4 ριμπάουντ, τον Κρις Σίνγκλτον 11 πόντους με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, τον Κωνσταντίνο Μήτογλου 11 πόντους με 8 ριμπάουντ, τον Ζακ Όγκαστ 10 πόντους με 5 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα και τον Νικ Καλάθη 7 πόντους, 11 ασίστ και 4 κλεψίματα.

Ο Ρόλαντ Σάφτενααρ είχε 11 πόντους με 5 ριμπάουντ για τον Φάρο, με τον Ρέτζι Κίλλι να έχει 10 πόντους με 3 ριμπάουντ και τον Νώντα Παπαντωνίου, 7 πόντους, 5 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 κλεψίματα, αλλά και 5 λάθη.

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 57-37, 86-55,103-70

 

 

Φωτό: ΕΣΑΚΕ