Print this page

«Αφύπνιση» για τον Ολυμπιακό στην Πάτρα!

Written by  Ιαν 21, 2018

Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, μετά το «στραπάτσο» της Μόσχας για την Ευρωλίγκα μεσοβδόμαδα απέναντι στην Κίμκι, αφού επικράτησε του Προμηθέα Πάτρας με 87-73, στην αγωνιστική (13η) που «κλείνει» τον α’ γύρο της Basket League!

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, σε ένα ματς πολύ γρήγορο ρυθμό και όμορφες φάσεις εκατέρωθεν. Το σύνολο του κόουτς Σφαιρόπουλου μέχρι τα μέσα της δεύτερης περιόδου έδειχνε να ξεσπά πάνω στον, ανήμπορο να αντιδράσει, Προμηθέα, όμως οι γηπεδούχοι πολύ γρήγορα γύρισαν στη διεκδίκηση του αγώνα, αφού εκμεταλλεύτηκαν το μεγάλο κενό διάστημα των Πειραιωτών στην επίθεση, πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός μπήκε ωστόσο στην επανάληψη αποφασισμένος να καθαρίσει την υπόθεση νίκη και τα κατάφερε, κάνοντας νέο σερί και παίρνοντας διψήφια διαφορά, την οποία και κράτησε σχεδόν μόνιμα μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.

Την κορυφαία του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα πραγματοποίησε ο Κάιλ Γουίλτζερ με 17 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας, ενώ o Βασίλης Σπανούλης ήταν ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων με 18 πόντους.  Για την ομάδα της Πάτρας ο Μίλαν Μιλόσεβιτς ολοκλήρωσε το ματς με 21 πόντους, με τον Οκτάβιους Έλις να προσθέτει 20.

Η 13η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο (22/1) με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Λαύριο στις 19:00 στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Προμηθέας Πάτρας – Ολυμπιακός 73-87

Τα δεκάλεπτα: 17-26, 36-45, 55-63, 73-87

 

Πηγή φωτο: http://www.esake.gr