Print this page

Θέαμα και ουσία και με τα… δεύτερα

Written by  Νοε 12, 2017

Με κεκτημένη ταχύτητα από την μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός Superfoods δεν δυσκολεύθηκε να κάμψει την αντίσταση του επιστρέψαντος στην Basket League Πανιωνίου ΒΙΚΟΣ Cola και με τη νίκη του με 66-89 παρέμεινε μόνος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας με πρωταγωνιστές κυρίως τους παίκτες που δεν είχαν βασικό ρόλο μέχρι σήμερα στο ροτέισον της ομάδας.

Οι «πράσινοι» ουσιαστικά καθάρισαν τη νίκη από το πρώτο δεκάλεπτο όταν και προηγήθηκαν με 14-32 και έκτοτε το μόνο που χρειάστηκε ήταν να κάνουν συντήρηση δυνάμεων μέχρι το τέλος, με τον Τσάβι Πασκουάλ να κάνει και το απαιτούμενο ροτέισον για να δοκιμάσει σχήματα και συστήματα.

Ο Πανιώνιος αντιστάθηκε για 3’ όταν προηγήθηκε με 8-6, όμως, στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός απάντησε αρχικά με σερί αρχικά 7-0 και με συνολικό 6-26 μέχρι το τέλος της περιόδου με τους Όγκουστ και Ντένμον να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους και να παίρνουν το παιχνίδι πάνω τους, φωνάζοντας «παρόντες» για τη συνέχεια.

Ο Μάρκους Ντένμον ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης με 21 πόντους και 5 ριμπάουντ, ο Νικ Καλάθης είχε 13 πόντους με 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 11 πόντους με 5 ριμπάουντ, ενώ ο Ζακ Όγκουστ είχε 9 πόντους με 6 ριμπάουντ.

Από τον Πανιώνιο, ο Έιβερι Γούντσον είχε 13 πόντους, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς είχε 12 πόντους με 2 ριμπάουντ, ενώ ο Ζήσης Σαρικόπουλος έκανε double-double με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 14-32, 40-52, 52-74, 66-89

 

 

Φωτό: ΕΣΑΚΕ