Print this page

«Θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό!»

Written by  Ιουν 14, 2017

Αυτό που όλοι οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά πολύ περισσότερο ο ίδιος, επιθυμούσαν έγινε, αφού ο Γιώργος Πρίντεζης υπέγραψε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η «σημαία» των «ερυθρολεύκων» βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ, μαζί με τον μάνατζέρ του, όπου τον περίμεναν οι πρόεδροι, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, για να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους. Αμφότερες οι πλευρές είχαν εκφράσει ανοικτά την επιθυμία τους να συνεχίσουν μαζί, κάτι που, όπως φάνηκε, δεν πήρε πολλή ώρα, αφού ο Γιώργος Πρίντεζης υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας, χωρίς, ωστόσο, να γίνει γνωστό το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας.

Πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως, στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν αναλυτικά όλες οι αστοχίες της χρονιάς που μόλις ολοκληρώθηκε και οδήγησαν στην απώλεια όλων των στόχων, ενώ αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο παίκτης ήταν εμφανώς συγκινημένος γι’ αυτή του την απόφαση.

«Θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό», ήταν τα λόγια που είπε στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την συνάντηση.

Ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη που είναι και η πιο δύσκολη περίπτωση να είναι αυτός που ακολουθεί στις συναντήσεις για τις ανανεώσεις των συμβολαίων. Και στην περίπτωση του 27χρονου γκαρντ, οι δυο πλευρές έχουν δηλώσει ανοικτά πως επιθυμούν την συνέχιση της συνεργασίας τους, ωστόσο, οι «μνηστήρες» είναι σαφώς περισσότεροι, ενώ φήμες μιλούν και για άκρως δελεαστική προσφορά από τον Παναθηναϊκό.

 

Οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές, με το ραντεβού της διοίκησης με τον παίκτη να έχει οριστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.