Print this page

Επένδυση για το μέλλον της η ΑΕΚ με Ζαρκαδούλα

Written by  Ιουν 09, 2017

Μπορεί το Πρωτάθλημα για τη φετινή σεζόν να τελείωσε για την ΑΕΚ, ωστόσο, η διοίκηση της ομάδας δεν σταματά να κοιτάζει προς το μέλλον, κάτι που επιβεβαίωσε με την υπογραφή συμβολαίου με τον 16χρονο αρχηγό της ομάδας Παίδων, Βασίλη Ζαρκαδούλα.

Η «Ένωση» δεν μένει μόνο στις ματιές που ρίχνει για την ενίσχυση του ελληνικού κορμού για την επόμενη σεζόν, αλλά το βλέμμα της πέφτει και στο απώτερο μέλλον, με την επένδυσή της στο νεαρό αθλητή, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι της σεζόν 2024-2025.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Η ΑΕΚ Β.C. συνεχίζει απρόσκοπτα την προσπάθειά της για πλήρη αναδιοργάνωση των Τμημάτων Υποδομής.

Η ΑΕΚ B.C. και ο Μάκης Αγγελόπουλος προσωπικά εξακολουθούν να δίνουν προτεραιότητα στα νιάτα. Και ειδικά στα νιάτα της «Ένωσης», οικοδομώντας βήμα-βήμα το μέλλον της Ομάδας.

Ο Βασίλης Ζαρκαδούλας (16 χρ., 1μ.92), αρχηγός της πρωταθλήτριας Ομάδας των Παίδων, άξιος επί επταετία «μαθητής» του «σχολειού» της Νέας Φιλαδέλφειας, υπέγραψε σήμερα (07/06) οκταετές ιδιωτικό συμφωνητικό με τη «Βασίλισσα», ήτοι έως την περίοδο 2024-2025.

Η εξέλιξη με τον Αιτωλοακαρνάνα αθλητή είναι η πρώτη μιας σειράς αντίστοιχων κινήσεων, που θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

 

Πηγή και φωτό: aekbc.gr