Print this page

Όγκνιεν Κούζμιτς: «Θα παλέψουμε για τον κόσμο μας»

Written by  Απρ 20, 2016

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε οδυνηρή ήττα αποκλεισμού από την Λαμποράλ Κούτσα και πλέον ο στόχος του πρωταθλήματος είναι αυτος που έχει απομείνει όπως τόνισε και ο Όγκνιεν Κούζμιτς μιλώντας στο www.agapotobasket.gr και στο Θάνο Φωτόπουλο. Ο Σέρβος σέντερ ανέλυσε τα αιτία της ήττας, σχολίασε την τελευταία Ευρωπαϊκή εμφάνιση του Διαμαντίδη, ενώ έδωσε και μια υπόσχεση στον κόσμο του Παναθηναϊκού εν όψει συνέχειας.

Αναλυτικά τα όσα είπε

Θα ήθελα ένα σχόλιο σου για την αναμέτρηση. Τι πήγε λάθος;

Δεν παίξαμε καθόλου καλά, μπήκαμε νευρικά και ήμασταν αγχωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε κάποιες άμυνες που θα μας βοηθούσαν αλλά δεν τα καταφέραμε, ενώ επιθετικά ήμασταν κακοί με άσχημα ποσοστά στα τρίποντα.

Τώρα έχετε μπροστά σας το Πρωτάθλημα. Πόσο δύσκολο είναι να «γυρίσετε το διακόπτη» και να συγκεντρωθείτε στο στόχο της κατάκτησης του ;

Δεν είναι εύκολο για κανέναν στην ομάδα ειδικά μετά από μια τέτοια ήττα, αλλά είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να επικεντρωθούμε στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στον στόχο, που είναι πολύ σημαντικός για εμάς και δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Ένα σχόλιο σου για τον Διαμαντίδη που αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι;

Πράγματι, ήταν το τελευταίο του παιχνίδι και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα όμως προκειμένου να κλείσει την καριέρα του όπως του ταιριάζει.

Τι έχεις να πεις για τον κόσμο που ήρθε και σας υποστήριξε;

Τι μπορούμε να πούμε μετά από την αποψινή ήττα; Τους στενοχωρήσαμε, αλλά θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε ώστε στο τέλος να πάρουμε το πρωτάθλημα. Υποσχόμαστε ότι όλη η ομάδα θα παλέψει και για τον κόσμο.

Τι υπόσχεση δίνετε στον κόσμο;

Ότι θα συγκεντρωθούμε στον στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για αυτό.