Ολυμπιακός: Στην κορυφή με Airfasttickets

Written by  Οκτ 22, 2013

Τη συνεργασία του με την ταξιδιωτική εταιρεία Airfasttickets εγκαινίασε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τις δύο πλευρές να εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως μαζί θα «ταξιδέψουν» σε νέες μεγάλες επιτυχίες.

 

 Η παρουσίαση της χορηγίας έγινε σε θερμό κλίμα στα γραφεία της Airfasttickets στον Πειραιά, όπου ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού τμήματος της εταιρείας, Ron Yeatman, ευχήθηκε νέες επιτυχίες στην ομάδα του Ολυμπιακού. «Μοιραζόμαστε το κίνητρο του Ολυμπιακού - το πνεύμα του. Συνοδεύσουμε την ομάδα ως επίσημος Ταξιδιωτικός Χορηγός στη συνέχιση του καταπληκτικού ταξιδιού του, παίζοντας και κερδίζοντας παιχνίδια σε όλο τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Νίκος Λεπενιώτης, καλωσόρισε την Airfasttickets στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ευχήθηκε αυτή η συνεργασία να συνδεθεί με νέες επιτυχίες του συλλόγου: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη συνεργασία και ελπίζουμε να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια. Η Airfasttickets είναι μια νέα και ήδη καταξιωμένη εταιρεία με έδρα την πόλη του Πειραιά, η οποία έρχεται να συνδεθεί μαζί μας και να μας στηρίξει στην προσπάθεια μας να κρατηθούμε «ψηλά» και να κατακτήσουμε και πάλι την κορυφή. Είμαστε σίγουροι πως μέσα από αυτή τη συνεργασία η Airfasttickets θα πετύχει τους στόχους της, παρέχοντας επιπλέον στους φιλάθλους του Ολυμπιακού την ευκαιρία να ακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε όλη την Ευρώπη», ανέφερε στην ομιλία του.

Πηγή: olympiacosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.