Print this page

Σε απολογία για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα ο Κούπερ

Written by  Δεκ 03, 2015

Δεν πρόλαβε να έρθει στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Ντι Τζέι Κούπερ και, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει παρελθόν, καθώς ήδη από την διοίκηση της ομάδας είναι πολύ δυσαρεστημένοι από την συμπεριφορά του και κλήθηκε σε απολογία.

Ο 25χρονος γκαρντ ήρθε από την Κράσνι Οκτιάμπρ για να ενισχύσει τις προσπάθειες της «Ένωσης» να ανέβει επίπεδο, όμως, τα προβλήματα άρχισαν να φαίνονται από νωρίς. Με ανακοινωσή της η διοίκηση της ομάδας εξηγεί τους λόγους που τον καλεί σε απολογία, ενώ την ίδια ώρα υπάρχουν και δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο παίκτης βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Από τη διοίκηση, ωστόσο, δεν γίνεται σχετική αναφορά παρά μόνο σε σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων, για τα οποία θα κληθεί να απολογηθεί.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«H διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας, ότι:

Η προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε να επιστρέψει η «Βασίλισσα» και στην κορυφή των εγχώριων και διεθνών πρωταθλημάτων θα είναι διαρκής. Η προσπάθειά της δεν πρόκειται να επηρεαστεί από πρόσκαιρες ατυχίες ή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Δεν πρόκειται, ωστόσο - και το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη - να κάνει εκπτώσεις στις αξίες και στα ιδανικά, που διέπουν διαχρονικά τον ιστορικό σύλλογο.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση ενημερώνει ότι αποφάσισε να καλέσει σε απολογία (για την Πέμπτη, 3/12, 15:00) τον Ντι Τζέι Κούπερ. Ο Αμερικανοβόσνιος αθλητής - μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα - υπέπεσε σε σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων»

Πηγή: aekbc.gr