Print this page

Μήνυμα ΕΣΑΚΕ κατά της χρόνιας ιογενούς ηπατίτιδας

Written by  Μάι 26, 2014

Μήνυμα για την πρόληψη και την καταπολέμηση της χρόνιας ιογενούς ηπατίτιδας θα στείλει ο ΕΣΑΚΕ, σε συνεργασία με την Εταιρεία Μελέτης του Ήπατος στον μικρό τελικό μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου στην Πυλαία.

 

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης του Ήπατος, η ενημερωτική εκστρατεία της οποίας έχει ξεκινήσει από το 1987, η «Η Χρόνια Ιογενής Ηπατίτιδα είναι ένα νόσημα που μπορεί να προληφθεί, να αντιμετωπιστεί  και σε πολλές περιπτώσεις να θεραπευτεί πλήρως, εφόσον βέβαια διαγνωστεί έγκαιρα  και στη συνέχεια χορηγηθεί η  κατάλληλη θεραπεία».

 Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης Ήπατος (Ε.Ε.Μ.Η.), δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο της ηπατίτιδας με συνεχή προσφορά στην πρόληψη, τη θεραπεία, καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Η ανάπτυξη της επικοινωνίας και ενημέρωσης με τους επαγγελματίες υγείας, τους ασθενείς, αλλά και εκείνους που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν γενικότερα, είτε ανήκουν στο χώρο της υγείας είτε όχι, αποτέλεσε και θα αποτελεί πρωταρχική μέριμνα της Ε.Ε.Μ.Η.

_____________________

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Apr, τηλ. 210 3645 629
κα Καίτη Αντωνοπούλου:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (6932 253580)
ή κο Γιάννη Αντωνόπουλο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  (6974798773)

Πηγη: ΕΣΑΚΕ