Print this page

Ευχαριστημένος από Παππά ο Πεδουλάκης

Written by  Οκτ 05, 2013

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λουκόιλ με 83-74, αλλά και την παρουσία του Νίκου Παππά, που στο ξεκίνημα της σεζόν κερδίζει τις εντυπώσεις, εμφανίστηκε ο προπονητής του «τριφυλλιού», Αργύρης Πεδουλάκης.

 

Ο νεαρός παίκτης ήταν ο κορυφαίος των Πρωταθλητών Ελλάδος στην πρεμιέρα του τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» του Ρεθύμνου, γεγονός που δεν άφησε αδιάφορους τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, που ζήτησαν την άποψη του προπονητή του. «Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, με μεγάλη ικανότητα και στο δημιουργικό και στο εκτελεστικό κομμάτι. Στην επίθεση είναι πολύ καλός. Στην άμυνα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιθυμία του, αλλά όχι από τις γνώσεις του. Πρέπει να δουλέψει πολύ στην αυτοσυγκέντρωση», σηγμείωσε ο προπονητής των «πρασίνων», ο οποίος εξήρε την προσπάθεια του παίκτη του, εκφράζοντας, παράλληλα, την άποψη ότι στο εγγύς μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερος.

«Όποιος παίκτης έρχεται στον Παναθηναϊκό ανεβαίνει επίπεδο αγωνιστικό και πνευματικό. Ο Νίκος πρέπει να προσπαθήσει κι άλλο. Εμείς τον ενθαρρύνουμε και όλοι μαζί θα πρέπει να παίζουμε το μπάσκετ που αρμόζει στον Παναθηναϊκό. Να σκέφτονται όλοι σαν ένας», συμπλήρωσε.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει σήμερα την τοπική ομάδα, σε μια πρώτη γεύση για τον προημιτελικό του Κυπέλλου, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο. Το άλλο ζευγάρι του τουρνουά θα αγωνιστεί νωρίτερα με τον Πανιώνιο να αντιμετωπίζει την Λουκόιλ.