Πρόβλημα με Σπανούλη, αλλά παίζει στην Πόλη

Written by  Φεβ 27, 2014

Με τον Βασίλη Σπανούλη να είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Ολυμπιακός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ για την όγδοη αγωνιστική του  Top 16 της Ευρωλίγκα με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στον στόχο της δεύτερης θέσης του ομίλου.

 

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και δεν έλαβε μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ωστόσο, δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στην πολύ κρίσιμη αναμέτρηση. Επίσης, ο Στράτος Περπέρογλου έδειξε ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένοιωσε στον δικέφαλο και είναι στη διάθεση του προπονητή του. Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα αναμένεται να κάνει και ο Τζαμάριο Μουν, ο οποίος μέχρι σήμερα δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής.  Εκτός αποστολής έμεινε ο Μπίρζα Μπέγκιτς, ο οποίος οδεύει προς απομάκρυνση μετά την απόκτηση και του Γκεόργκι Σερμαντίνι κάτι, ωστόσο, που διαψεύδει η διοίκηση των «ερυθρολεύκων».

Οι Πρωταθλητες Ευρώπης γνωρίζουν τις δυσκολίες του παιχνιδιού, ιδιαίτερα δε μετά τα τελευταία αποτελέσματα της Φενέρ που την έβαλαν και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης και γι’ αυτό, ελπίζουν ότι θα παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο που μπορεί να τους οδηγήσει στη νίκη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επανέλαβε πως κανένα παιχνίδι από δω και πέρα δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολο και επεσήμανε ιδιαίτερα το πόσο αποφασισμένη θα είναι η Φενέρ για τη νίκη, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα για την πρόκρισή της στην 8αδα. «Αυτή τη στιγμή “καίγονται” όλοι, κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο για καμία ομάδα», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη, δίνοντας το στίγμα του αγώνα. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.