Print this page

Γιορτή στο ΟΑΚΑ για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Written by  Φεβ 13, 2014

Μια γιορτή για τους φιλάθλους του που θα βρεθούν την Κυριακή στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕ Νέας Κηφισιάς με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Άρη, που αποτελεί τον 55ο τίτλο στην ιστορία του συλλόγου.

 

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε τους φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο με γενική είσοδο 5 € και να δουν από κοντά το τρόπαιο, το οποίο θα βρίσκεται στο PAOShopτου γηπέδου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσκαλεί τους φίλους της ομάδας σε μια ξεχωριστή βραδιά στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή 16/2/2014 και στον αγώνα  με την ΑΕ Νέας Κηφισιάς (ώρα έναρξης 7.15μ.μ) για τη 18η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ 2013-2014.

Αφενός μεν θα πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να χειροκροτήσουμε την ομάδα που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και 55ο στην ιστορία του συλλόγου, το κύπελλο Ελλάδας και να ενισχύσουμε τους παίκτες για τη συνέχεια, αφετέρου δε για να δείξουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής κι εκτός γηπέδου.

Η ΚΑΕ έχει φροντίσει ώστε το 55ο και πιο… φρέσκο τρόπαιο στην ιστορία του συλλόγου να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και συγκεκριμένα στο PAO SHOP στη Θύρα 3, έτσι ώστε οι φίλοι της ομάδας να έχουν τη δυνατότητα να το δουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Επίσης, τους δίνεται η δυνατότητα να προμηθευτούν με έκπτωση 20% τα συλλεκτικά προϊόντα από την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας για την περίοδο 2013-2014.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φίλους της ομάδας σε μία προσπάθεια να απαλύνει τον πόνο συνανθρώπων και συμπατριωτών μας που δοκιμάζονται… Την Κυριακή 16/2 στον αγώνα με την ΑΕ Νέας Κηφισιάς θα υπάρχουν ειδικά σημεία στις θύρες εισόδου του ΟΑΚΑ όπου οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να τοποθετούν είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, κουβέρτες κ.τ.λ) και τα οποία θα προσφερθούν στο δοκιμαζόμενο από τους σεισμούς πληθυσμό της Κεφαλονιάς.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός την οποία πρέπει να αγκαλιάσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας.

Προκειμένου να ενθαρρύνει τον κόσμο του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ, η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ορίζει για τον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά γενική είσοδο €5.»