Print this page

Αμφίβολος ο Γκιστ για τον τελικό

Written by  Φεβ 09, 2014

Πανέτοιμος να υπερασπιστεί τον τίτλο του Κυπελλούχου Ελλάδος είναι ο Παναθηναϊκός που απέναντι στον Άρη θα διεκδικήσει τον 15ο τίτλο του στη διοργάνωση στην οποία είναι με διαφορά ο πολυνίκης. Αμφίβολη η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας στο γήπεδο, όπου θα διεξαχθεί ο αποψινός τελικός και είναι σίγουρος ότι η εμπειρία και η αξία των παικτών του θα οδηγήσουν στην νίκη και σε ένα ακόμα τρόπαιο. Ωστόσο, ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε και στη συνέντευξη Τύπου πως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού θα χρειαστεί απόλυτη συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε να έρθει η νίκη και η κατάκτηση του τροπαίου.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» πονοκεφαλιάζει καθώς η συμμετοχή του Τζέιμς Γκιστ είναι αμφίβολη και δεν θα ξέρει μέχρι την τελευταία στιγμή αν θα είναι σε θέση να τον χρησιμοποιήσει. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ – σέντερ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στους προσαγωγούς και δεν κατάφερε να προπονηθεί με την ομάδα τις τελευταίες μέρες. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τον χρησιμοποιήσει στην αποστολή και στον αγώνα, ανάλογα με την εξέλιξή του, ενώ είναι πολύ πιθανό να τον προφυλάξει, καθώς ακολουθούν πολλές δύσκολες αναμετρήσεις με πρώτη την προσεχή Παρασκευή απέναντι στη Μάλαγα για την έκτη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκα.