Print this page

Ευχαριστίες ΕΣΑΚΕ για το WATT + VOLT Super Cup

Written by  Σεπ 29, 2020

Τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι συμμετείχαν στην διοργάνωση του 1ου WATT + VOLT Super Cup έστειλε ο ΕΣΑΚΕ, με την ευχή η επόμενη διοργάνωση να συνοδευτεί και από την παρουσία φιλάθλων που θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στον νεοσύστατο θεσμό.

Η ανακοίνωση

Το «παρθενικό» WATT + VOLT Super Cup ήταν η πρώτη διοργάνωση του επαγγελματικού μπάσκετ ύστερα από έξι μήνες και την οριστική διακοπή της Basket League λόγω της πανδημίας. Ταυτόχρονα ήταν ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του επαγγελματικού μπάσκετ στην χώρα μας. Ένα τουρνουά στο πρότυπο των αντίστοιχων ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το 1ο WATT + VOLT Super Cup συγκέντρωσε το ενδιαφέρον της φίλαθλης Ελλάδας, παρότι δυστυχώς η παρουσία θεατών στις εξέδρες ήταν αδύνατη, και χάρισε μεγάλες στιγμές και συγκινήσεις στους φίλους του μπάσκετ. Το 1ο WATT + VOLT πραγματοποιήθηκε ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο για τις αθλητικές διοργανώσεις.

Ο ΕΣΑΚΕ ευχαριστεί θερμά την WATT + VOLT, τον Μεγάλο Χορηγό του Super Cup, για την εμπιστοσύνη της, όπως και τις άλλους συνεργάτες του, που συνέβαλαν στην επιτυχία της διεξαγωγής της διοργάνωσης: 

* Την κορυφαία ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών ΛOYΞ

* Την καταξιωμένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας WIND

* Την εταιρεία αθλητικού marketing και management PROMOSPORT

* Το πραγματικά φυσικό μεταλλικό νερό ΠΗΓΕΣ ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

* Τις νόστιμες και πρακτικές μπάρες NATURE VALLEY

* Τις μπάλες SPALDING και 

* Το ιατρονοσηλευτικό κέντρο ΝΟΣΟΚΟΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

Σημαντική ήταν, επίσης, η συμβολή της Περιφέρειας Αττικής, που «αγκάλιασε» το νέο θεσμό του ΕΣΑΚΕ.

Ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστήριες μας προς τον Δήμο Περιστερίου και τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη για όλες τις διευκολύνσεις για την διεξαγωγή του 1ου WATT + VOLT Super Cup. Η ΕΡΤ έδωσε την δυνατότητα σε όλες και όλους τους φιλάθλους να ζήσουν τον παλμό του 1ου WATT + VALT Super Cup.

Ευχαριστούμε πολύ, επίσης, για την φιλοξενία την ΚΑΕ Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, τις άλλες τρεις ομάδες, που μετείχαν στην διοργάνωση την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Προμηθέα, τον οποίο συγχαίρουμε για την κατάκτηση του τίτλου.

Ευχόμαστε το 2ο Super Cup να μπορέσουν να το απολαύσουν οι φίλαθλοι από τις εξέδρες, υγεία και καλό Πρωτάθλημα για όλες τις ομάδες!

Πηγή και φωτό: ΕΣΑΚΕ