Print this page

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις των διαρκείας

Written by  Ιουλ 17, 2020

Από σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία ανανέωσης των καρτών διαρκείας του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως από σήμερα, Παρασκευή 17/7/2020, ξεκινάει η περίοδος των ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2020-2021 για τους περσινούς κατόχους. 

Εν μέσω των πρωτοφανών στιγμών που ζούμε, η επόμενη αγωνιστική περίοδος εξακολουθεί να καλύπτεται από αβεβαιότητα ως προς το ζήτημα της προσέλευσης θεατών στις αγωνιστικές δραστηριότητες. Όμως, αφουγκραζόμενοι το άνευ προηγουμένου αίτημα όλων σας - το οποίο για ακόμη μια χρονιά αποδεικνύει με τον πιο εμφατικό τρόπο την αγάπη, την πίστη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας στην ομάδα - να ενισχύσετε τη φετινή προσπάθεια, παρά την ισχυρή πιθανότητα διεξαγωγής των αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς θεατές ή με περιορισμένη παρουσία θεατών, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας.

Για το λόγο αυτό, για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παρουσιάζουν μεγάλη μείωση έως 40% σε σχέση με την περσινή περίοδο. Η μείωση αυτή έχει ισχύ τόσο για τις ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας των παλαιών κατόχων όσο και για την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας των νέων κατόχων.

Η περίοδος ανανεώσεων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου θα διαρκέσει μέχρι τις 03/08/20. Στη συνέχεια, το σύνολο των εναπομεινασών θέσεων θα απελευθερωθεί και θα είναι διαθέσιμο για τους νέους κατόχους.

Ευχή όλων μας είναι να περάσει σύντομα όλη αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που βιώνουμε και να είμαστε όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας χωρίς περιορισμούς.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020 - 2021

Δεδομένων των διάφορων σεναρίων σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων, εξαιρετικά για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, θα ισχύουν τα κάτωθι:

·         Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας δεν εξασφαλίζει τη ζωντανή παρακολούθηση των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας, καθώς αυτή θα εξαρτηθεί από τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων που θα εκδώσουν οι αρμόδιοι φορείς.

·         Κάθε εισιτήριο διαρκείας θα αναγράφει τα ακριβή στοιχεία διαζώματος, σειράς και θέσης για συναισθηματικούς λόγους. Όμως, όπως εξηγείται κατωτέρω στην περίπτωση διεξαγωγής των αγώνων με περιορισμένη παρουσία θεατών, η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο – θεατή σε άλλη θέση του ίδιου διαζώματος για λόγους τήρησης των εκάστοτε υγειονομικών πρωτοκόλλων διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων.

·         Σε περίπτωση διεξαγωγής των αγώνων χωρίς την παρουσία φιλάθλων, ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας δεν έχει κανένα δικαίωμα για υπαναχώρηση ή / και επιστροφή του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου του εισιτηρίου διαρκείας ή / και αποζημίωσης οποιασδήποτε άλλης μορφής.

·         Σε περίπτωση διεξαγωγής των αγώνων με περιορισμένη παρουσία θεατών, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κάθε διαζώματος θα δικαιούνται να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο ίδιο διάζωμα μέσω της διαδικασίας check – in που θα παρέχεται μέσω του ιστότοπου της VIVA. Οι διαθέσιμες θέσεις σε κάθε διάζωμα θα καθορίζονται από τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων και, για το λόγο αυτό, θα τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κάθε διαζώματος, οι οποίοι δεν θα κατορθώσουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο ίδιο διάζωμα για έναν αγώνα έγκαιρα, θα δικαιούνται να εξασφαλίσουν θέση σε άλλο διάζωμα για τον ίδιο αγώνα μέσω του ανωτέρω συστήματος της VIVA, κατά προτεραιότητα και ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του διαζώματος, πληρώνοντας το επιπλέον ποσό που θα αναλογεί στην αναβάθμιση της θέσης τους, σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το συγκεκριμένο αγώνα.

Η δυνατότητα αναβάθμισης θέσης δε θα είναι διαθέσιμη για τα οικογενειακά πακέτα, για τα οποία θα ισχύει μόνο η διαδικασία της ανωτέρω παραγράφου, ήτοι η εξασφάλιση των θέσεων μόνο στο ίδιο διάζωμα.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας δεν έχει κανένα δικαίωμα για υπαναχώρηση ή / και επιστροφή του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου του εισιτηρίου διαρκείας ή / και αποζημίωσης οποιασδήποτε άλλης μορφής για όσους αγώνες δεν κατορθώσει να εξασφαλίσει τη θέση του μέσω του ανωτέρω συστήματος.

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο.

Υπενθυμίζεται ότι και για την αγωνιστική περίοδο 2020 - 2021, για την αγορά κάθε εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ισχύει ως προαπαιτούμενο η εγγραφή μέλους στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Στην περίπτωση που τα εκάστοτε ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων επιτρέψουν τη διάθεση μεμονωμένων εισιτηρίων για τους εντός έδρας αγώνες της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, θα είναι απαραίτητη η έκδοση Κάρτας Φίλου Παναθηναϊκού Α.Ο. στην τιμή των 10 ευρώ άπαξ κατά άτομο με την πρώτη αγορά εισιτηρίου.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ:

·         ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί την οικογένεια βασικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και την καλεί και τη νέα χρονιά, ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο, αν αυτό καταστεί εφικτό.

Επίλεξε τώρα τη θέση για εσένα και την οικογένειά σου και εκμεταλλεύσου τα διευρυμένα οικογενειακά εκπτωτικά πακέτα.

Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας στο διάζωμα 120 & 122

Απαραίτητο δικαιολογητικό: Φωτοτυπία βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης.

*Η έκπτωση ισχύει για κάθε παιδί-έφηβο έως 17 ετών.

·         ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ:

1. ΦΟΙΤΗΤΕΣ: Οι φοιτητές από 18 έως και 26 ετών μπορούν να προμηθευτούν τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας σε ισχύ ή τη βεβαίωση σπουδών και την ταυτότητά τους.

2. ΑΝΕΡΓΟΙ: Οι άνεργοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της εν ισχύ βεβαίωσης ανεργίας.

3. ΑμΕΑ (με αμαξίδιο ή χωρίς): Τα ΑμΕΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία βεβαίωσης του ΚΕ.Π.Α.

*Για την αγορά των ειδικών εκπτωτικών εισιτηρίων διαρκείας, για τις οποίες απαιτούνται τα ανωτέρω δικαιολογητικά (οικογενειακά, φοιτητές, άνεργοι & ΑμΕΑ) θα πρέπει να καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας 214 402 2541.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

-Γραφεία ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Ευκαλύπτων 2 & Πεντέλης 43, Μαρούσι, 15126 | 214 402 2541

-Ηλεκτρονικά στο paobc.gr & viva.gr

-Τηλεφωνικά στη γραμμή της VIVA στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ σας υπενθυμίζει πως για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η αναφορά του Α.Μ.Κ.Α. (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης).

ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ

Για όλες τις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες έως και 6 άτοκες δόσεις.

ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προσφέρει τη δυνατότητα μιας μοναδικής εμπειρίας με θέσεις VIP δίπλα στους πάγκους των δύο ομάδων. Για σχετικές πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 214 402 2541, Δευτέρα με Παρασκευή, 10:00-18:00.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

 

Πηγή και φωτό: paobc.gr