Print this page

8 χρόνια Agapotobasket.gr

Written by  Σεπ 27, 2021

Καραντίνα, απαγόρευση κυκλοφορίας, γήπεδα κλειστά, ο ήχος της μπάλας να χτυπάει στο παρκέ στο mute και απλά κάποιες στιγμές μικρής ελευθερίας για να σπάει η "μονοτονία" της  "αγρανάπαυσης".

Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να περιγράψουμε το σκηνικό στα δρώμενα του ερασιτεχνικού αθλητισμού της προηγούμενης σεζόν και κάπου ανάμεσα τους κάποιες προσωπικές "αναζητήσεις" και "προβληματισμοί". Τι κάνουμε; Ποιος ο λόγος να συνεχίζουμε;Τι μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο, όταν όλα γύρω είναι "νεκρά";

Σκέψεις, πολλές σκέψεις, πάρα πολλές σκέψεις...

Και όμως σε πείσμα των καιρών, για ακόμα μια φορά, μπορέσαμε να μείνουμε στην τροχιά μας και να φτάσουμε αισίως σήμερα τα 8 χρόνια παρουσίας στο χώρο ως agapotobasket.gr. Και είναι αυτή η αγάπη που βροντοφωνάζει και ο τίτλος μας που πάντα στο τέλος θα κερδίζει.. πάντα θα τα νικάει όλα και θα χαμογελάει περήφανη στο τέλος, κλείνοντας μας το μάτι. Ο αγώνας είναι αδιάκοπος και ασταμάτητος.. Θα φωνάζουμε "παρών" ως ιστότοπος και παρούσα ως αθλητικός συντάκτης σε αυτό, όσο η ψυχή αντέχει και η ρημάδα, έχει ακόμα αποθέματα...

Τα υπόλοιπα τα λέμε στα παρκέ...

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!